Welkom op MijnPortefeuille

Een maand geleden hebben we onze nieuwe site opengesteld voor het publiek. Een “zachte” lancering heet zoiets, zonder grote aankondigingen of fanfare die door de straten trok. Enkele uren later hadden de eerste lezers ons al gevonden.

We hadden nog niet de tijd genomen om iedereen welkom te heten op MijnPortefeuille.be, wat we dan bij deze doen.

Toch ietsje anders…

Het zal nog een tijdje duren vooraleer we terug een grote bibliotheek aan artikels hebben opgebouwd. Vooral omdat we niet zomaar dingen willen recycleren, maar vanuit een recent perspectief willen bespreken.

En je hebt het vast al gemerkt dat er toch wel enkele verschillen zijn met vroeger.

Je zal geen reclame banners op deze site aantreffen, noch enige vorm van sponsoring. Artikels over fondsen krijg je uiteraard nog wel, maar geen voorgekauwde teksten van fondsbeheerders. Terug meer zoals we het in de beginperiode deden, vanuit het perspectief van de kleine belegger. En steeds met een kritische blik.

En dat kan je alleen als je echt onafhankelijk bent. We betalen de kosten voor deze site dan ook helemaal uit eigen zak.

We hebben jullie hulp nodig…

Heel wat mensen hebben ons per toeval al gevonden. Maar vele duizenden lezers weten nog niet dat we terug gestart zijn. En daarvoor roepen we jullie hulp in.

We vragen aan iedereen om een beetje ruchtbaarheid te geven aan MijnPortefeuille.be. Vertel het aan familie, vrienden, collega’s en kennissen. Laat het weten via facebook, twitter en andere sociale media. Verwijs naar onze artikels op fora wanneer dat relevant is.

Hoe groter het aantal lezers, hoe groter onze motivatie om veel nieuwe artikels te brengen. Maar nog veel belangrijker: enkel indien we  voldoende volgers krijgen, kunnen we terug gaan wegen bij de banken en bij de fondsenindustrie. Dit is dus in het belang van iedere lezer van deze site.

Ben je al lezer, maar heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan via de volg-deze-blog onderaan deze pagina.

Dank bij voorbaat,

Marc en Carl

6 Comments

 1. Super content dat jullie terug zijn !
  Hebben jullie een facebook profiel ?
  ‘k Kon het niet vinden, maar als we dat kunnen liken, zijn er misschien wel meer die via die weg jullie site vinden.

  Like

 2. Doeme he, nu pas de nieuwe webpagina ontdekt! Ben, door persoonlijke omstandigheden, het laatste jaar dan wel niet meer met actief beleggen bezig geweest, maar ben heel blij om AF (Marc) en de anderen die hem “trouw” zijn gebleven, te hebben teruggevonden. Stel vast dat er mij heel wat leeswerk en aanpassingswerk te wachten staat.

  Like

 3. Ow wow. Ook hier pas terug ontdekt. Ik vond het heel stil op de vorige site en kreeg maar geen reacties om mijn vragen daar. Wist niet goed wat er gebeurd was. Interesse ebde wat weg en beleggingen gingen verder zonder nieuwe input of aanpassingen met de Gogi. Door omstandigheden er ook niet meer zo actief mee bezig geweest.
  Nu plots op deze site uitgekomen en inderdaad veel inhaal en leeswerk om mij portefeuille terug in optimale conditie te brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.