Copyright & disclaimer

Alle artikels op deze website zijn de exclusieve eigendom van hun respectievelijke auteurs en zijn beschermd door de Belgische wet op auteursrechten (copyright). De inhoud van de artikels mag niet (geheel noch gedeeltelijk) worden overgenomen in andere publicaties zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Het cijfermateriaal, de procedés en de indicatoren op deze website wordt aangeboden voor puur persoonlijk gebruik. Ze mogen niet hergebruikt worden voor andere doeleinden of op andere plaatsen geherpubliceerd. Eventuele afgeleide werken zijn enkel toegelaten voor privé gebruik.

MijnPortefeuille.be biedt de persoonlijke visies en ervaringen van haar auteurs om anderen te inspireren. De artikels op deze site zijn NIET bedoeld als beleggingsadvies. Iedere belegger is zelf volledig verantwoordelijk voor de handelingen die hij/zij stelt.

MijnPortefeuille.be heeft geen enkel commercieel doel en verwerft op geen enkele manier inkomsten uit de publicaties. Er is geen sponsoring noch reclame.