Laat je niet vangen !

Benijdenswaardige resultaten waarmee men je tracht te overhalen.

Het einde van het jaar nadert nu met rasse schreden. Sommige verkopers van fondsen dienen nog een inspanning te doen om hun minimale omzet te halen. Andere kunnen misschien zelfs nog in een hogere schijf van commissievergoedingen geraken of doen nog een extra inspanning om ergens “in de club” te geraken.

Zorg dat jij niet de vogel voor de kat wordt.

De YTD (year to date) of de rendementen sinds begin dit jaar zijn op dit moment voor het gros van de fondsen of trackers meer dan benijdenswaardig. Echt aardig aanlokkelijk en een te gemakkelijke manier om te proberen jou over de streep te trekken. Zij de commissielonen en jij waarschijnlijk de eerste ontgoocheling.

Hier een paar grafieken om alles duidelijk te maken:

 

 

Die grafieken laten duidelijk zien dat de fondsen bij het jaareinde van 2018 op een dieptepunt zaten. Dat maakte dat 2018 een niet al te best jaar was voor de beleggers.

Om de mooie rendementen, die men je nu toont, te halen, moest je natuurlijk OP DAT MOMENT aangekocht hebben. Zeker niet nu, want je merkt duidelijk dat we momenteel op een heel hoog niveau beland zijn.

Denk nu niet dat ik enkel die grafieken toon die mijn stelling bevestigen. Ik zou er bijna 800 identieke kunnen publiceren.

Als je toch wil aankopen, ga dan zeker tijdens de volgende weken onze GOGIscore raadplegen. Die wordt tweemaal per maand aangepast: is het niet DE moment dan krijg je daar een STOP. Is het toch te doen, dan toont GOGI een SPREAD.

Voor erg grote investeringen kan je daar ook de GOGI Invers vinden. Heel wat fondsen hadden begin januari 2019 een SPREAD in die kolom.

Ons systeem doet wat het moet doen !

 Wij werken voor jou. Niet voor een commissieloon.

 

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.