GOGIscore beperkt

Ik had jullie beloofd om de GOGIscore nogmaals te publiceren.

Vermits ik nog maar een beperkt aantal (toch nog zo’n 200) fondsen opvolg, ga je er alzo een hele reeks niet meer vinden.

Er zitten nog wel een paar fondsen bij die dat niet doen, maar ik volg momenteel alleen die fondsen nog op die een mediaan rendement tonen van meer dan 10% per jaar. Voor de erg defensieve beleggers zou het kunnen dat deze te volatiel zijn. Aan die volatiliteit kan ik niet veel doen. Als je kooporders ingeeft aan de hand van de GOGI Invers dan zullen je rode cijfers toch wel tot een minimum beperkt blijven.

Binnen enkele dagen ga ik ook de screening van dit ingekort bestand publiceren en aan de hand van die screening ga ik je uitleggen hoe je zelf gemakkelijk zonder veel excelpoespas die GOGI zelf kan bepalen.

Ik publiceer echter eerst de GOGIscores omdat die sneller verouderen dan de screeningcijfers.

Je hebt natuurlijk nog altijd de sleutel nodig om het bestand te openen:

Alhoewel maar een beperkt bestand hoop ik toch dat je min of meer geholpen bent.

In ieder geval bevat dit bestand de fondsen met zowat de beste prestaties.

Categorieën:

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.