Fondsen met vragen

Als er fondsen zijn met degelijke prestaties dan zullen er onderaan de lijst ook wel fondsen zijn waar het oppassen geblazen is.

Als je mijn vorig artikel niet gelezen hebt (degelijke fondsen) dan raad ik je wel aan om dat eerst te doen. Zo krijg je ook meer inzicht in de volgende cijfers want in dat artikel wordt mijn manier van werken uit de doeken gedaan en worden ook de meest gebruikte termen uitgeklaard.

Verliezen op 16 09 2019

Heeft iedereen daar nu verlies mee ?

Waarschijnlijk niet. Diegenen die hun huiswerk goed gemaakt hebben en er op het juiste moment ingestapt zijn, noteren misschien nog niet in ’t rood. Heel veel winst zullen ze daarmee ook nog niet gemaakt hebben (tenzij misschien dit jaar). Hou dan zeker de zaken goed in ’t oog om tijdig winst te pakken.

Door het feit dat we met gemiddelden (over een lange periode) werken, zullen de meeste bezitters met verlies draaien. Misschien is dat verlies dit jaar weggewerkt en wordt het de moment om zo’n fonds van de hand te doen ?  Of zijn er al zoveel verliezen opgestapeld want aan 5% per jaar gaat het steevast de dieperik in.

Ook heel wat van deze fondsen hebben momenteel een STOP van GOGI: dit moet je misschien wel als een verkoopsignaal opvatten.

Kijk na en doe wat nodig is !

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.